Tips & Info

Een warm welkom op Dushi Curaçao

Curaçao is het grootste eiland van de Benedenwindse eilanden. Het klimaat is tropisch en zorgt voor een gemiddelde temperatuur van 27,8 graden.Hierdoor heeft ook de zee een heerlijke temperatuur van 27,1 graden gemiddeld.

Het eiland heeft helderwitte zandstranden en een azuurblauwe zee met prachtige koraalriffen en een kleurrijke onderwaterwereld. Daarnaast heeft het eiland prachtige natuurgebieden.

In de hoofdstad vind u prachtige gekleurde gebouwen en vele terrasjes. Om optimaal te kunnen genieten van alles wat het eiland te bieden heeft, is het huren van een auto aan te bevelen. Vanaf de leeftijd van 21 jaar kunt u bij Neo Car Rental een auto huren.

Shete Boka is een prachtig stukje natuur aan de noord kant van Curaçao. De kust is daar totaal het tegenovergestelde als die je altijd in de reisbrochures ziet. Het water is daar niet kalm en helder blauw. Niet die witte bounty stranden en palmbomen aan de kust.
Jan Thiel beach: Jan Thiel beach is vooral bekend onder de Nederlanders. Dan is dit "ÿour place to be".
Het strand ligt aan de westkant van het eiland. Ongeveer 40 minuutjes rijden vanaf Willemstad. Je kan je auto gratis parkeren bij het strand.
Livingstone Jan Thiel Resort offers a wide variety of comfortable, convenient and luxurious villas and apartments for any type of company you wish to bring. Be it a fun vacation with the entire family, a Caribbean adventure with friends, or simply a romantic getaway for two.
Chogogo Resort, Jan Thiel, Curacao
Papagayo Beach Resort Curacao
Een ideale vakantieplek voor duikers! Curaçao bestaat van oorsprong uit vulkanisch kalkgesteente waarop zich eeuwenlang koraal heeft afgezet. Dat is bij een eerste duik al snel te zien. Pal langs de kustlijn treft u meteen de meest schitterende koraalriffen aan.