Extra Service

Extra Service

Extra service nodig? Uw vakantie begint bij ons direct met op maat gesneden service: geen wachttijden bij een verhuur balie maar uw huurauto afgeleverd op de door u aangegeven plaats op de door u aangeven tijd! Alles online geregeld tegen zeer scherpe tarieven. Wij streven er naar om u een zorgeloos en onvergetelijk verblijf op Curaçao te bezorgen.

Natuurlijk willen wij niet alleen dat uw verblijf zorgeloos is, maar ook het rijden zelf. Als lid kunt u dag en nacht rekenen op snelle en vakkundige service, zowel onderweg als thuis.

Benieuwd naar wat 24-7 wegenwacht allemaal doet? Neem een kijkje op de website.

Kinderzitjes (gratis)

Kinderzitje zijn gratis, (wel vooraf reserveren i.v.m. beschikbaarheid)

Haal en breng service!

Service van deur tot deur met de NEO Car Rental Haal- en brengservice!
Met de Haal- en brengservice van NEO Car Rental bent u mobiel van deur tot deur. Wij brengen de auto naar de gewenste afleverlocatie en komen de auto ook weer ophalen op de gewenste locatie.

Hoe werkt het?
Wanneer u een auto reserveert, geeft u aan dat u de auto graag afgeleverd wilt hebben op de gewenste locatie. Ook geeft u hierbij aan wanneer de auto weer opgehaald dient te worden.

Voor de Haal- en brengservice worden extra kosten in rekening gebracht. De exacte kosten voor deze service kunt u navragen wanneer u de auto reserveert.

NEO Car Rental kan zonder opgaaf van reden besluiten de aanvraag niet te honoreren.

Ford Explorer 7 Seats

Ford Explorer 7 Seats

Overige Service