Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over reserveren, kosten, betalingen, verzekering, schade en diefstal

Reserveren

Heb ik een geldig Nederlands rijbewijs nodig voor het huren van een auto?

Als u een auto bij ons wilt huren, heeft u een geldig Nederlands rijbewijs nodig. De minimale leeftijd voor het huren van een auto is 21 jaar.

Vanaf welke leeftijd kan ik een auto huren?

De minimale leeftijd om een auto bij Neo Car Rental te huren is 21 jaar.

Kan ik een reservering wijzigen of annuleren?

Vaak is het geen probleem om uw reservering te wijzigen of annuleren. Annuleren van een huurauto is gratis tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode. Neem hierover contact met ons op.

Kan mijn huurauto worden opgehaald of afgeleverd?

In overleg biedt Neo Car Rental mogelijkheden om huurauto’s op te halen en af leveren. Neem hierover contact met ons op

Worden de huurauto’s volgetankt meegegeven?

Onze huurauto’s worden over het algemeen volgetankt meegegeven. Wijkt dit af, dan wordt dit bij de overdracht van de auto aangegeven.

Hoe wordt mijn reservering bevestigd?

Zodra u een reservering heeft gedaan (telefonisch of online), wordt er een factuur naar u toegestuurd. Om de reservering definitief te maken, vragen wij een aanbetaling van 33% van de huursom met een minimum van € 100,00 en een maximum van € 400,00. Het restant van de huur dient 2 dagen voor aflevering van de auto op de rekening te zijn bijgeschreven of contant (Antilliaanse gulden) te worden voldaan bij het afhalen van de auto.

Waar moet ik mijn huurauto ophalen?

Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht op de afgesproken plaats.

Wat moet ik doen wanneer mijn vlucht vertraging heeft of wanneer ik mijn vlucht heb gemist?

  • Als uw vlucht vertraging heeft en u heeft tijdens de reservering uw vluchtgegevens doorgegeven, is het voor de verhuurder mogelijk om uw vertraging in de gaten te houden.
  • Mocht u uw vlucht gemist hebben, adviseren wij u direct contact met ons op te nemen

Huurperiode

Wanneer begint de huurperiode?

De huurperiode is gebaseerd op periodes van 24 uur en begint exact op het tijdstip van ophalen van uw huurauto, zoals op de huurovereenkomst vermeld staat.

Kan ik de huurperiode verlengen?

U kunt uw huurperiode meestal verlengen. Neem hierover contact met ons op.

Kosten en betaling

Hoe kan ik mijn huurauto betalen?

U kunt de huurauto van Neo Car Rental contant betalen in Antilliaanse guldens of via overboeking per bank naar zowel een Nederlands bankrekeningnummer, als ook een bankrekeningnummer in Curaçao.

Wanneer ontvang ik mijn borg retour?

Na controle van de auto wordt één dag na inlevering van de auto de borg teruggestort.

Verzekering, schade of diefstal

Wat moet ik doen in geval van pech?

Kunt u het probleem niet zelf verhelpen, dan kunt u contact met ons opnemen. Houdt er rekening mee dat we min. 1 uur reistijd nodig hebben om op locatie te komen.

Wat moet ik doen in geval van schade?

Indien u schade rijdt, dient u direct contact op te nemen met de wegenwacht 24/7 (Road Assistance, +5999 9247) en daarna met Neo Car Rental. De auto mag NIET verplaatst worden, zolang zij nog niet zijn geweest. Van hun ontvangt u een formulier met casenummer, dat u bij ons dient in te leveren.

Wat moet ik doen in geval van diefstal?

In geval van diefstal dient u aangifte te doen bij de politie en de diefstal direct te melden bij Neo Car Rental. De aangifte dient bij ons ingeleverd te worden. Tevens dient de autosleutel retour gebracht te worden bij ons. Mocht de sleutel niet meer in uw bezit zijn, dan kan de gehele schade worden doorbelast.