Papagayo Beach Resort Curacao

Papagayo Beach Resort Curacao

 

De luxe van rust en ruimte!

Curaçao is een prachtig eiland met veel mooie natuur, gastvrije mensen en heel veel mogelijkheden voor recreatie. Bij Papagayo Beach Resort kunt u volop genieten van al deze facetten in een relaxte omgeving.

Indien u kiest voor een vakantie naar Papagayo Beach Resort, dan slaapt u in uw eigen luxe, tropische villa. Het Resort is zodanig ontworpen dat u over veel privacy beschikt en vrij uitzicht heeft over onze tropische tuin of de Caribische zee.

Rust & ruimte is het kenmerk van Papagayo Beach Resort. Om volop van uw vakantie te kunnen genieten, staan alle medewerkers van Papagayo Beach Resort garant voor een verzorging die u van een 4 sterren plus Resort mag verwachten.

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Papagayo Beach Plaza, waaronder de Papagayo Beach Club met heerlijke ligbedden (tegen betaling ca 4 euro per dag per bed),
het zoutwater zwembad met strand, strandlaken service bij de receptie van het resort en de sportschool de Challenge, de sportschool is gratis voor gasten van Papagayo.

Papagayo Beach Resort Curacao